طرز تهیه ldquo;نان خامه ایrdquo; خوشمزه

درست کردن شیرینی در منزل یک هنر است. اغلب خانم های ایرانی ترجیح می دهند برای بچه ها یا دورهمی ها و مهمانی ها و اعیاد و مناسبت هایی که در آن ها شیرینی سرو می شود خودشان برای پختن شیرینی دست به کار شوند. از قضا نان خامه ای از آن دسته شیرینی هایی است که اغلب افراد ترجیح می دهند از قنادی های مشهور آن را تهیه کنند تا از طعم و مزه و کیفیتش مطمئن باشند

Image result for ‫طرز تهیه ldquo;نان خامه ایrdquo;‬lrm;

طرز تهیه ldquo;نان خامه ایrdquo; خوشمزه

درست کردن شیرینی در منزل یک هنر است. اغلب خانم های ایرانی ترجیح می دهند برای بچه ها یا دورهمی ها و مهمانی ها و اعیاد و مناسبت هایی که در آن ها شیرینی سرو می شود خودشان برای پختن شیرینی دست به کار شوند. از قضا نان خامه ای از آن دسته شیرینی هایی است که اغلب افراد ترجیح می دهند از قنادی های مشهور آن را تهیه کنند تا از طعم و مزه و کیفیتش مطمئن باشند

Image result for ‫طرز تهیه ldquo;نان خامه ایrdquo;‬lrm;

مواد لازم براینان خامه ای

تخم مرغ 4 عدد کره 50 گرم آب 200 میلی لیترطرز تهیه نان خامه ایشکر 1/2 قاشق مربا خوری وانیل 1/2 قاشق مرباخوری بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری آرد١٢۵گرم

طرز تهیه نان خامه ای

ابتدا آرد و بگینگ پودر را الک کرده جدا بگذارید. بعد داخل ماهی تابه آب را می ریزید روی گاز بگذارید و شعله را روی متوسط قرار بدهید سپس روغن مایع را اضافه کنید همین که شروع به جوشیدن کرد از این جا به بعد باید سرعت عمل داشته باشید آرد را بریزید داخل آبجوش و تند تند هم بزنید و خمیر را بپزید به مدت ۵ الی ۷ دقیقه دایم هم بزنید تا کاملا خمیر خوب پخته شود چون تمام پف خمیر و پوکی داخل خمیر به این پختن خمیر بستگی دارد کاملا با قاشق چوبی هم بزنید. بعد از آماده شدن روی یک سطح صاف پهن کنید تا سرد شود بعد با کف دست خوب ورز بدهید بعد شربت بار یا عسل را اضافه و مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم قبلا شکسته و داخل ظرف آماده بگذارید بعد خیلی کم تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده اضافه کنید و با دست ورز بدهید فقط حواستان باشد تخم مرغ را خیلی کم اضافه کنید چندین بار تکرار کنید تا خمیر صاف شود اگر تخم مرغ را یکدفعه اضافه کنید باید بگم که دیگه نمی شود کاری کرد خمیر را کلا راهی سطل نان خشک کنید. مراحل کار تمام شد حالا داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله ۵ سانت داخل سینی بچینید با درجه حرارت ۲۱۰ اگر احساس کردید فرتون خیلی داغ هست می توانید درز فر را کمی باز بگذارید اگر فرتان فن دارد که چه بهتر احتیاج نیست دیگر این کار را بکنید تا روی نان هایمان پخت کافی است از فر آن را در بیارید و بعد از سرد شدن زیر نان ها را یک کوچولو سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته یا حلوا پرکنید. دوستان اگر خمیرتان سفت بود بعد از اینکه تخم مرغ ها تمام شد می توانید تا نصف استکان آب اضافه کنید.

منبع :طرز تهیه نان خامه ای

اموزش پخت پاته پنیر و گوشت گوسفند

طرز تهیه کوفته سوبلی ایتالیایی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده کم کالری به سبک فرانسوی ها

ها ,خامه ,نان ,شیرینی ,خمیر ,تهیه ,تخم مرغ ,نان خامه ,خامه ای ,اضافه کنید ,طرز تهیه ,کیفیتش مطمئن باشند ,اغلب افراد ترجیح ,خامه ایrdquo خوشمزه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
osuphmuhe networkbaz fakhtehiprvaz diplomsara nima7763 neginorkavir nonegarweb poonevflower drnedafarzaneh contlightasys