مواد لازم برای پخت پاته پنیر و گوشت گوسفند

  • گوشت گوسفند 250 گرم
  • مغز گوسفند نصف مغز
  • ژامبون 100 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • هویج 2 عدد
  • پنیر هلندی 100 گرم
  • سیر یک پر
  • موسیر 2 عدد
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • فلفل مقدار لازم
  • جعفری یم قاشق عذا خوری
  • کره مقدار لازم
  • پوره گوجه فرنگی یک قاشق چای خوری
  • آب گوشت 3 قاشق

گوشت گوسفند را مانند قیمه ریز و خرد کرده و به تکه های کوچک مانند قیمه خرد کرده طوری که به اندازه نخود باشد.

مغز گوسفند را پخته و ژامبون را نیز پخته و یک استکان آب روی آن ریخته، آب آن که بخار شد، در روغن خودش سرخ شود.

هویج و پیاز پخته را به تکه هایی به اندازه نخود خرد کنید. سیر و موسیر را ریز خرد کرده و کره که طلائی رنگ شد گوشت، مغز، ژامبون، هویج، پیاز، جعفری، فلفل و نمک را در آن ریخته و پوره گوجه فرنگی را با آب گوشت مخلوط کرده و روی گوشت بریزید. یک هم کوچکی زده و درب قابلمه را بگذارید ۵ تا ۶ دقیقه به مقداری که آب آن به کلی بخار شود، بعد پنیر را هم به اندازه نخود بریده و داخل مایه کنید.

در یک قالب مستطیل که آن را قبلا با کره چرب نموده اید از خمیر پات آپات کاملا ته و دیوار آن را پوشانده و مایه را در آن ریخته و روی آن را نیز لواشی از همان خمير انداخته و در فر با حرارت متوسط بگذارید یک ساعت بماند و پخته و قرمز شود. فراموش نشود که همیشه و همه مایه هائی که در خمیر است با یک سوزن بلند یکی دو منفذ به آن بدهید که بخار رد شود.

منبع: فا مگ

اموزش پخت پاته پنیر و گوشت گوسفند

طرز تهیه کوفته سوبلی ایتالیایی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده کم کالری به سبک فرانسوی ها

یک ,گوشت ,گوسفند ,آب ,قاشق ,خرد ,گوشت گوسفند ,پخته و ,2 عدد ,به اندازه ,اندازه نخود

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
ikopchek aboli8 nontipetnie morewomensocks sandfilter5 pardazeshpub prepcorhandflum yrliaterial shayanscomputer musiciro