مواد لازمخورش باقلاسبز برای 6 نفر

  • باقلای بدون پوست یک کیلوگرم
  • گوشت لخم نیم کیلوگرم
  • پیاز یک عدد
  • شوید تازه نیم کیلوگرم؛ یا شوید تازه خردشده 300 گرم
  • سیر 4 حبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
  • پودر زعفران یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش باقلا سبز,پخت خورش باقالا سبز,خورشت باقالی و خورشت باقلا سبز

گوشت لخم چیست؟

گوشت لخم عبارت است از: گوشت یا بافت های ماهیچه ای حیوانات که ترکیب آن با اندام های داخلی نظیر کلیه و جگر ( که مجموعاً احشاء اطلاق می شوند)، اختلاف دارد.

طرز تهیهخورش باقلا سبز

1 - ابتدا شوید را پاک کرده، خوب بشویید. سپس داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد آن را ریز خرد کنید.

2 - در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپسشویدخردشده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را نیز پوست کنده و ریز خرد کنید. سپس به همراه شوید سرخ کنید. در پایان، شعله اجاق گاز را خاموش کنید و مواد تفت داده شده را کنار بگذارید.

3 -پیازرا به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و به طور کامل تفت دهید. البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل وزردچوبهرا هم به آن اضافه کنید.

4 - از طرف دیگر، گوشت را پاک کرده و بعد از شستن به صورت قیمه ای خرد کنید. سپس به قابلمه حاوی پیاز داغ بیفزایید. حالا به مخلوط گوشت و پیاز حدود 2 تا 3 لیوان آبجوش اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت به طور کامل بپزد.

5 -باقلارا به همراه شوید، سیر خرد شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود 45 دقیقه زمان میبرد.

6- بعد از جا افتادنخورشمی توانید کمی محلول زعفران (یک چهارم قاشق چایخوری پودر زعفران را در یک استکان آب جوش حل کنید) به آن اضافه کنید.

نکته :

بعضی ها در مراحل پایانی پخت اینخورش،تخم مرغنیز به آن می افزایند. به این ترتیب که با توجه به این میزان مواد، زرده و سفیده دو عدد تخم مرغ را از هم جدا کرده، ابتدا سفیده تخم مرغ ها را بهخورشاضافه می کنند و همانطور که قابلمه روی شعله اجاق گاز قرار دارد، هم می زنند تا سفیده ها با مواد مخلوط شوند و بپزند. سپس زرده ها را روی خورش می ریزند و با گذاشتن در قابلمه، 5 تا 10 دقیقه صبر می کنند تا زرده ها سفت شوند و در پایان به همین صورت سرو می کنند.

خواص داروئی باقلا سبز

1- باقلا از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و گل آن گرم می باشد.

2-جوشانده باقلا برای ورم مثانه مفید است.

3-برای رفع گرفتگی صدا باقلا را با روغن بادام و قند مخلوط كنید و بخورید.

4-از جوشانده باقلا برای درمان نقرس استفاده كنید.

5- دم كرده گل باقلا ضد تشنج و ادرار آور است.

6-ضماد باقلا باشنبلیلهو عسل برای نرم كردن دمل و ورم بناگوش و زیر چشم مفید است.

7- دم كرده گل باقلا سنگ كلیه را دفع می كند و برای قولنج های كلیوی مفید است.

8-برای درمان تكرر ادرار از جوشانده ریشه باقلا استفاده كنید.

9- جوشانده باقلا اثر خوبی در رفع رماتیسم دارد.

10- باقلا را اگر با سركه و آب بپزید و با پوست بخوریداسهالمزمن را درمان می كند.

11- ضماد باقلا جوش و كورك را می رساند و چرك را خارج می كند.

12- برای رفع التهاب و درد نوك انگشتان و ناخن باید یك مشت برگ باقلا را با نیم لیتر آب بجوشانید و بگذارید كمی سرد شود و انگشتان خود را به مدت دو ساعت در آن قرار دهید تا برطرف شود.

مضرات باقلا

باقلا در بعضی از اشخاص تولیدنفخو سنگینی سر و معده می كند برای جلوگیری از این عوارض باید ابتدا باقلا را پوست كنده و بجوشانید و آب آن را دور بریزید. سپس به آن مقداری آب اضافه كرده و بعد از پختن با روغن بادام و ادویه گرم مانند دارچین و فلفل بخورید.

مصرف باقلای تازه ممكن است تولیدمسمومیتو حساسیت شدید كند كه گاهی موجب مرگ می شود، بنابراین باید در خوردن باقلای تازه و خام احتیاط كنید. معمولا ً اشخاصی كه به باقلای تازه حساسیت دارند فاقد یك آنزیم مخصوص هستند.

منبع:kitchen1011

اموزش پخت پاته پنیر و گوشت گوسفند

طرز تهیه کوفته سوبلی ایتالیایی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده کم کالری به سبک فرانسوی ها

باقلا ,گوشت ,یک ,سپس ,آب ,خرد ,اضافه کنید ,به آن ,باقلا را ,کنید و ,می كند

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
avsup hozngshi yarmohamadishop unex bluresnaghsh winvemesound carzero arrtsffer autoclavemachine21