مواد لازم برای کیک مرغ

  • سیــنه مرغ :دو عدد
  • ژامبون مرغ :250 گرم
  • پیازچه :نیم کیلو
  • گردو :250 گرم
  • نان تست :به میزان لازم
  • ماست :یک سوم سس مایونز مصرفی
  • سس مایونز :به میزان لازم
  • خامه :100گرم

مواد لازم برای کیک مرغ

  • سیــنه مرغ :دو عدد
  • ژامبون مرغ :250 گرم
  • پیازچه :نیم کیلو
  • گردو :250 گرم
  • نان تست :به میزان لازم
  • ماست :یک سوم سس مایونز مصرفی
  • سس مایونز :به میزان لازم
  • خامه :100گرم

طرز تهیه کیک مرغ :

سینه مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل و مقداری آب لیمو بپزید. پیازچه ها را هم به صورت حلقه حلقه خرد کنید .

گردو و ژامبون را هم ریز خرد کنید ، مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. همه مواد خرد شده را داخل آسیاب سبزی خرد کن بریزید .

ماست را هم با سس مایونز و خامه مخلوط کنید و به مواد خرد شده اضافه کنید تا مایه نرمی بدست بیاید.

لبه های قهوه ای نان تست را ببرید و نان ها را در یک ردیف کف ظرف مورد نظرتان بچینید و از مواد آماده شده به اندازه یک لایه 2 سانتی روی نان بمالید .

وقتی تمام سطح نان را با مایه پوشاندید یک لایه نان دیگر روی مایه کیک بگذارید و به همین شکل تا تمام شدن مواد این لایه ها را ادمه دهید.البته بهتر است کیک دو طبقه شود .

چون ممکن است لایه بیش از حد ، باعث جدا شدن لایه ها شود.

روی لایه آخر و دیواره کیک را با سس مایونز کاملا بپوشانید و برای اینکه روی کیک را رنگی کنید میتوانید از آب لبو ، یا آب تره و یا هویج استفاده کنید.

کاهو را ریز خرد کنید و دیواره های اطراف کیک را با کاهو یا پیازچه خرد شده بپوشانید و روی کیک را هم با هر چیزی که به فکرتان میرسد تزیین کنید. فقط سعی کنید تا عطر و طعم کیک را تغییر ندهید.

بهتر است سس مخلوط ماست و خامه را به اندازه کم و در چند مرحله درست کنید چون میزان سس بستگی به مواد کیک شما دارد که چقدر سس جذب کند.

ترفندهایی برای خوشمزه تر کردن کیک مرغ:

  1. مایه کیک مرغ باید غلظت مایه سالاد الویه را داشته باشد و مواد را میتوانید طبق سلیقه تان تغییر دهید. مثالا می توانید اندازه ماست و سس مایونز را کم یا زیاد کنید. تعداد تخم مرغ ها و مقدار مرغ را بیشتر و یا کمتر کنید.
  2. می توانید در مایه کیک هر نوع ژامبونی را که دوست داریید و یا از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید.
  3. کناره های نان تست را ببرید و به شکل مثلث برش دهید و سالاد مرغ را بین دو تکه از نانها قرار دهید و به دلخواه روی آن را تزیین کنید و از کاغذ شیرینی در زیرش استفاده کنید تا به شکل شیرینی تر در بیاید.
  4. میتوانید از نخود فرنگی ، هویج ، ذرت ، شوید و یا هر چیز دیگری که دوست داشتید در مواد کیک استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک مرغ

برای درست کردن کیک مرغ راه های متفاوتی پیش روی شما خواهد بود، اگر می خواهید کیک مرغ شما رژیمی باشد می توانید ماست را کاملا جایگزین سس مایونز کنید، برای طعم بهتر می توانید کیک مرغ با ماست خامه ای تهیه کنید. در کنار این شما مواد دیگری نیز می توانید به کیک مرغ خود اضافه کنید، مثلا استفاده از شوید، کالباس، ذرت و یا حتی گردو پودر شده برای روی کیک مرغ نیز پیشنهاد می شود. تنها نکته مهمی که نباید فراموش کنید استفاده از تره، پیازچه و جعفری است، چراکه این سه مواد طعم بسیار دلپذیری به کیک مرغ داده و حذف کردن آنها معادل بی مزه شدن غذایتان خواهد شد.

اموزش پخت پاته پنیر و گوشت گوسفند

طرز تهیه کوفته سوبلی ایتالیایی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده کم کالری به سبک فرانسوی ها

کیک ,مرغ ,سس ,مواد ,نان ,مایونز ,کیک مرغ ,سس مایونز ,کیک را ,و یا ,می توانید

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
khanumi-skin drayegh44 narexwatchbesch passtilir junccalriren ooolooom tamirkonanba seo-webdesign7 badbezanco