مواد لازم براینان هندی

  • شیر 190-0 گرم
  • پودر خمیرترش 1 قاشق چایخوری یا 3 گرم
  • آرد قوی یا آرد سفید نان حدود 300 گرم
  • نمک 2/3 یک قاشق چایخوری
  • شکر 2 قاشق چایخوری
  • ماست 2 قاشق غذاخورینان هندی
  • نصف یکتخم مرغبهم زده شده
  • روغن مایع 2 قاشق چایخوری
نان هندی

نان هندی

طرز تهیه نان هندی

برای درست کردن این نان ابتدا باید پودر خمیر ترش را بانمک، شکر و آرد مخلوط کنید.سپس شیر را به دمای 35 تا 36 درجه سانتی گراد برسانید و باتخم مرغمخلوط کنید.پس از هم زدن شیر باتخم مرغماسترا اضافه کنید و بعد مخلوط آرد را کم کم به مایه خمیر اضافه کنید و با دست ورز دهید تا یکدست شود.روغن مایعرا هم در این مرحله اضافه کنید و همچنان خمیر را ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.

روی خمیر آماده شده را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در دمای محیط اجازه دهید تا خمیر پف کند و حجمش افزایش یابد. بعد از نیم ساعت خمیر را با فشار انگشت تست کنید .اگر جای انگشت فرو کرده در خمیر کوچک نشد ، خمیر شما ور آمده است.

خمیر ور آمده را دوباره کمی ورز دهید تا در اثر فشار گاز آن خالی شود.سپس آن را به 6 چانه تقسیم کنید و هر چانه آن را به صورت استوانه ای 10 سانتی متری درآورید.خمیرهای تقسیم شده را به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت دهید و روی آن یک دستمال مرطوب قرار دهید تا خشک نشود.

نان هندی

پس از گذشت این زمان چانه ها را با وردنه طوری باز کنید که یکطرف آن پهن و یک طرف آن باریک شود و طول آن 20 سانتی متر شود.سپس دوباره خمیرهای باز شده را به مدت 20 دقیقه استراحت میدهیم و یک دستمال خیس هم رویشان میکشیم تا مرحله دوم ورآمدن خمیر انجام بگیرد.

در این مرحله تابه ای را انتخاب کنید که طولش از اندازه نان بیشتر باشد و آن را به صورت برعکس روی شعله گاز قرار میدهیم تا تابه گرم شود و بین نان و شعله فاصله بیشتری وجود داشته باشد. بعد خمیر را روی تابه میگذاریم طوری که شکل خمیر تغییر نکند و بپزد.

نکته:

برای پختن این نان نمیتوان از فر استفاده کرد چون باعث باد کردن نان و تغییر ظاهری آن میشود.

نکات تکمیلی در مورد نان هندی

نان هندیجزونان و خمیرمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود15دقیقهمیباشد .
نان هندی را می توانید در وعدهصبحانه - میان وعده -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوانافطار -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای4 نفرمناسب میباشد .

اموزش پخت پاته پنیر و گوشت گوسفند

طرز تهیه کوفته سوبلی ایتالیایی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده کم کالری به سبک فرانسوی ها

خمیر ,نان ,هندی ,دهید ,قاشق ,آرد ,را به ,دهید تا ,قاشق چایخوری ,نان هندی ,کنید و

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
s1rvana malketstore khndebazar mikhakplusl shprint avateflon albaroof iranautomaticdoor kishticketstocheaptehran