مربای گلابی یکی از لذیذترین مرباها به خصوص برای وعده غذایی صبحانه است که تهیه آن در منزل بسیار ساده و آسان است و با توجه به رعایت نکات مهم و اصولی در تهیه این مربا میتوانید آن را با بهترین کیفیت تهیه نمایید.

برای تهیه مربای گلابی باید ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و بعد آنها را خرد کنید.

مربای گلابی یکی از لذیذترین مرباها به خصوص برای وعده غذایی صبحانه است که تهیه آن در منزل بسیار ساده و آسان است و با توجه به رعایت نکات مهم و اصولی در تهیه این مربا میتوانید آن را با بهترین کیفیت تهیه نمایید.

برای تهیه مربای گلابی باید ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و بعد آنها را خرد کنید.

بعد گلابی های خرد شده را همراه با همان میزان شکر و به میزان لازم آب در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم بگذارید تا چند ساعتی به آرامی بجوشد و رنگ گلابی قرمز شود. بعد از قوام آمدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

حتما برای اینکه مربا شکرک نزند حرارت موقعه پخت را کم کنید.

اگر هم مربا خوب قوام نیاید کپک میزند.

منبع:khanomkhone

اموزش پخت پاته پنیر و گوشت گوسفند

طرز تهیه کوفته سوبلی ایتالیایی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده کم کالری به سبک فرانسوی ها

تهیه ,گلابی ,مربا ,مربای ,حرارت ,خرد ,مربای گلابی ,تهیه مربای ,و بعد ,آن را ,کیفیت تهیه ,تهیه مربای گلابی ,وعده غذایی صبحانه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
hishishis papercenterir nilorayanehs westp1c dornazish nikanmahsa7373 golbargfyas steam2 sazealborz limonpress